Flair 16-9-2020

Geplaatst op maandag 14 augustus 2023 @ 02:46 , 195 keer bekeken

De liefste momenten van Anouk, haar kersverse verloofde Dominique en hun kids

De liefste momenten van Anouk, haar kersverse verloofde Dominique en hun kids

Het is je vast niet ontgaan: Anouk (45) gaat binnenkort trouwen! De zangeres vroeg haar vriend Dominique Schemmekes (26) ten huwelijk, maar niet op de gebruikelijke manier: ze legde het moment vast en deelde het vervolgens op Instagram. Om het goede nieuws te vieren, hebben we de liefste momenten van Anouk, Dominique en hun familie verzameld.

Anouk en Dominique

Anouk en Dominique hebben al bijna zes jaar een relatie en verwelkomden in 2016 hun dochter Jelizah Rose. Naast hun gezamenlijke dochter heeft Anouk nog vijf kinderen uit eerdere relaties: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah. Phoenix Ray, Jesiah Dox en Sion Jethroe. De Haagse zangeres deed eerder uit de doeken dat behalve Dominique, de andere vaders maar weinig bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. “Niks, hebben ook nooit iets gedaan. Eens in de zoveel tijd gaan de oudste kinderen naar hun vader, maar ze hebben ook hun eigen dingen. Sporten in het weekend, of ze werken.”

Verloofd

Op Instagram verraste Anouk haar grote liefde met een huwelijksaanzoek, terwijl Dominique geblinddoekt op een stoel zat. In het filmpje horen we Anouk zeggen dat de bal bij haar lag om zich te verloven met Dominique, aangezien hij al “zo’n twintig keer” op zijn knieën is gegaan. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. Wel laat Anouk weten dat het nog even gaat duren. “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

Dominique over relatie met Anouk

In een Q&A op Instagram onthult Dominique meerdere details over zijn relatie met Anouk en hun kinderen. Wat hij het leukst vindt aan zijn gezin? “Dat ze lief en zorgzaam zijn”, aldus Schemmekes.

Kinderwens

Waar fans ook maar al te benieuwd naar zijn, is of de twee plannen hebben om in het huwelijksbootje te stappen. Een heel duidelijk antwoord heeft Dominique daar niet op. “Dat moet je aan haar vragen!”, is zijn enige antwoord. Wel weet hij zeker dat hij niet meer kinderen wil. “Nee, zes is cool”, zegt de geliefde van Anouk daarover. Hoewel een samengesteld gezin misschien soms wel even wennen kan zijn, had hij geen moeten om te bonden met de kinderen van Anouk. “Nee hoor, ze zijn zo liefdevol.”

Groot gezin

anoukfam2018-09-06.…

Anouk heeft zes kinderen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah. Phoenix Ray, Jesiah Dox en dus Sion Jethroe en Jelizah Rose. De Haagse deed eerder uit de doeken dat behalve haar huidige vriend, de andere vaders maar weinig bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. “Niks, hebben ook nooit iets gedaan. Eens in de zoveel tijd gaan de oudste kinderen naar hun vader, maar ze hebben ook hun eigen dingen. Sporten in het weekend, of ze werken.”

Meerdere miskramen

Toen Anouk vast zat in Marrakesh vanwege het coronavirus, beantwoordde de zangeres ook al een paar prangende vragen van haar fans. Onder meer haar miskramen, die ze had voordat ze in verwachting raakte van Jelizah Rose, kwamen destijds aan bod. “Het ging niet makkelijk”, gaf de blondine toe. In 2015 deed ze er ook al een boekje over open. “In de afgelopen zes maanden ben ik eigenlijk de hele tijd – ik denk vanaf mei – zwanger geweest. Maar ik ben een paar keer het kindje verloren”, zei ze destijds. “Ik ben natuurlijk een beetje onzeker geworden, na die miskramen. Tegelijk wil ik daar niet al te dramatisch over doen, hoor. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar net omdat het altijd goed is gegaan, en het gaat dan een paar keer na mekaar mis, sta je daar toch wel even bij stil.”

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: